МИНИСТАР ВУЛИН УЗВРАЋА НА КРИТИКЕ: Никако да нам СДА каже ко је покушао да убије Вучића

Танјуг

09. 01. 2021. у 23:44

Министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је вечерас да је председник Србије Александар Вучић једини лидер на Балкану који се искрено бори за мир, као и да БиХ поштује више од појединих функционера из те земље.

МИНИСТАР ВУЛИН УЗВРАЋА НА КРИТИКЕ: Никако да нам СДА каже ко је покушао да убије Вучића

Фото Танјуг

- 'Александар Вучић је једини лидер на Балкану који се искрено бори за мир, а Босну и Херцеговину поштује више од њених функционера из редова Федерације који траже унитарну БиХ, али би да комадају Србију и признају Косово - рекао је Вулин реагујући на критике из Странке демократске акције (СДА) Бакира Изетбеговића поводом Вучићеве честитке Дана РС.

Странци демократске акције (СДА), како је додао, смета што Вучић честита дан уставном делу БиХ - Републици Српској, признатој у Дејтону, а основаној вољом српског народа, конститутивног народа у БиХ.

- 'Осим мржње према председнику Србије и председнику свих Срба Александру Вучићу, СДА не може да објасни у чему је проблем у Вучићевом поштовању Дејтона. Уместо што мрзи Вучића, боље би било да СДА каже ко је покушао да убије Александра Вучића и где је у тренутку линча председника Александра Вучића био његов домаћин Бакир Изетбеговић - додаје Вулин.

- 'Александар Вучић у тренутку линча није спустио главу и своје нападаче је гледао без сакривања, а да ли после свега Бакир сме Вучића да погледа у очи? - изјавио је Вулин, саопштено је из Покрета социјалиста.

Из СДА су раније вечерас због честитки поводом Дана РС оптужили Вучића и српске власти да имају неискрен однос према БиХ и да крију и штите одговорне за злочин у Сребреници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)