ВУЛИН: Коракс Вучићу црта мету надајући се да ће неко и да је погоди

Novosti online

28. 11. 2020. у 17:17

ВУЛИН: Коракс Вучићу црта мету надајући се да ће неко и да је погоди

Александар Вучић и Александар Вулин / Фото Танјуг

МИНИСТАР унутрашњих послова и председник ПС-а, Александар Вулин изјавио је да "када нестану идеје остане мржња, када нестане духа остане пакост, када уметник постане службеник тајкуна, не остане ништа", а поводом карикатуре Предрага Кораксића Коракса на којој се види председник Србије Александар Вучић и огромна мета преко његових груди.

- Коракс Вучићу црта мету надајући се да ће неко и да је погоди. Да то неко други подједнако недуховито и подједнако глупо нацрта преко његовог тела, Коракс би цвилео до Брисела и назад, а Тања Фајон би носила мајицу са Кораксовим ликом и текстом подршке. Када нестану идеје остане мржња, када нестане духа остане пакост, када уметник постане службеник тајкуна, не остане ништа - поручио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин коментаришући Кораксову карикатуру на којој је председник Вучић који себи на грудима црта мету.

Подсећамо, у дневном листу "Данас" појавила се карикатура Предрага Кораксића Коракса на којој се види председник Србије Александар Вучић и огромна мета преко његових груди коју, према карикатури, црта сам себи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)