ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Ђиласу засметало јединство српског народа и СПЦ

Novosti online

23. 11. 2020. у 12:47

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Ђиласу засметало јединство српског народа и СПЦ

Фото: Покрет социјалиста

ПОКРЕТ социјалиста у свом данашњем саопштењу оцењује да су тајкунски таблоиди за време тродневне жалости поводом смрти Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја, успели да увреде и Српску православну цркву и све Србе.

Они су истакли да је Ђиласу засметало јединство српског народа и СПЦ.

-Чак су и најљући непријатељи Србије и српског народа заћутали и имали минимум поштовања за тугу и бол Србије и СПЦ, али тајкунски таблоиди нису.

Само за таблоиде у власништву тајкуна није важила елементарна људска пристојност, па су на својим опскурним порталима водили кампању против Србије, СПЦ, председника Вучића и покојног патријарха.

Бесумучно су вређали мртвог патријарха, наводили да је био близак са Вучићем зато што је добио новац од државе за завршетак Храма Светог Саве. За квази аналитичаре опскурног портала "Директно", покојни патријарх је био само Мирослав, а причест верујућег народа "лизање кашике".

Нису опскурни портали пропустили да пренесу наводе једног немачког медија којем је засметала блискост Вучића са покојним патријархом, као и њихову болесну оптужбу да ће Вучић изабрати следећег патријарха.

Оптужили су српски народ да није поштовао епидемиолошке мере приликом последњег поздрава од патријарха и да ће се последице тек осетити.

Учинили су све да увреде и повреде српски народ и СПЦ.

Нажалост, поједини тајкуни и њихови медији нити могу да се постиде, нити да излече своју мржњу- казали су у ПС-у поводом увреда изнетих на рачун покојног Патријарха Иринеја, председника Вучића и српског народа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)