ОВО ЈЕ ПОСЛАНИЦА КОЈА ЈЕ РЕПОВАЛА У СКУПШТИНИ: У вези је са четрдесет година старијим музичарем! (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

29. 10. 2020. у 16:55

ОВО ЈЕ ПОСЛАНИЦА КОЈА ЈЕ РЕПОВАЛА У СКУПШТИНИ: У вези је са четрдесет година старијим музичарем! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

ПОСЛАНИЦА из редова СПС Јелена Михаиловић, која је синоћ у Скупштини Србије имала у најмању руку неуобичајен наступ, није непозната домаћој јавности, а нарочито не у музичким круговима.

Пажњу је јуче скренула на себе реповањем у посланичким клупама, али и прошле године, када су медији писали о њеној вези са скоро четири деценије старијим музичарем Бобаном Петровићем (69), некадашњим ди-џејем и бизнисменом.

Она је, иначе, виолочелисткиња која се до сада није бавила политиком, али се њено име појављивало у медијима управо због емотивне везе са доста старијим мушкарцем.

- Улетео је у мој живот попут фурије, у то време 2010. сам завршавала специјалистичке студије - рекла је Јелена за "Глорију", описујући како је почела веза са Петровићем.

Он је, пак, Јелену приметио најпре због њеног музичког талента. Упознали су се на једном београдском догађају, а све је почел тако што јој је дао своју књигу и ЦД.

О њиховој вези говорио је и Бобан Петровић, који је казао да се са Јеленом упознао у тренутку када је био разведен од супруге и потпуно без новца.

Како је својевремено рекао медијима, не жели велике паре, као и да га је велики новац "већ погодио у животу и онда сам настрадао". Казао је и да је у том тренутку био "без крова над главом".

- Нас двоје везује претежно музика, а можда и то што сам паре потрошио па се она сажалила и примила ме под своје скуте. Емоције постоје, али су више исконске него овоземаљске, ми јесмо у космичкој вези која би требало да буде права. Наш контакт се не своди само на баналности свакодневнице, обоје смо у оном другом видели неког с ким је веома интересантно проводити сваки тренутак - испричао је Бобан Петровић својевремено за "Глорију".

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)