ВУЧЕВИЋ ЧЕСТИТАО СВЕТУ ПЕТКУ: "Интереси грађана и државе морају бити изнад страначких"

Novosti online

27. 10. 2020. у 13:50 >> 14:01

ВУЧЕВИЋ ЧЕСТИТАО СВЕТУ ПЕТКУ: Интереси грађана и државе морају бити изнад страначких

Милош Вучевић Инстаграм

- ДРАГИ моји напредњаци, увек је добро сетити се почетка 2008. године и свега онога кроз шта смо све пролазили до данашњег дана - рекао је поводом страначке славе Свете Петке потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

- Не можете љубити Господа ако не волите брата свога, ако се не чувате међусобно, немојте очекивати да вас други цене. Радите, питајте, немојте да мислите да све знате и да сте све постигли. Живот није спринт него маратон, и ми сви заједно морамо водити рачуна о држави и грађанима, и ти интереси морају бити изнад страначких интереса, а ми се не бојимо ни криминалаца ни тајкуна, ни политичара који су алави на њихов новац, јер имамо подршку грађана да развијамо и учинимо Србију бољом, снажнијом и јачом - рекао је Вучевић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Драги моји напредњаци, увек је добро сетити се почетка 2008. године и свега онога кроз шта смо све пролазили до данашњег дана. Не можете љубити Господа ако не волите брата свога, ако се не чувате међусобно, немојте очекивати да вас други цене. Радите, питајте, немојте да мислите да све знате и да сте све постигли. Живот није спринт него маратон, и ми сви заједно морамо водити рачуна о држави и грађанима, и ти интереси морају бити изнад страначких интереса, а ми се не бојимо ни криминалаца ни тајкуна, ни политичара који су алави на њихов новац, јер имамо подршку грађана да развијамо и учинимо Србију бољом, снажнијом и јачом. Драги моји напредњаци, срећна крсна слава, живели и на многаја љета! #milosvucevic #potpredsednik #srpskanaprednastranka #krsnaslava #svetapetka

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) on Oct 27, 2020 at 4:28am PDT

(КУРИР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (51)