ЗЕЛЕНОВИЋ И ДАЉЕ ШАЉЕ ПРИГОВОРЕ Пајић: Већ месецима на делу незапамћено правно насиље, против воље народа се не може

А. ДЕЛИЋ

20. 10. 2020. у 08:20

ЗЕЛЕНОВИЋ И ДАЉЕ ШАЉЕ ПРИГОВОРЕ Пајић: Већ месецима на делу незапамћено правно насиље, против воље народа се не може

Фото: ЈутјубПринтскрин

ДОК се СНС убрзано припрема за конститутивну седницу новог сазива Скупштине града Шапца, која би требало да буде одржана у петак, од представника "Заједно за Србију" и даље пљуште приговори на изборни процес.

Према незваничним информацијама, одлазећи градоначелик Небојша Зеленовић покушава да, по већ опробаном рецепту, град увуче у ванредну ситуацију како би одложио предају власти, упркос томе што регуларност локалних избора не оспоравају ни институције, ни посматрачи.

- Спремили смо дебеле доказе о свим незаконитим радњама и не постоји ниједан суд који може на основу свих чињеница са избора у Шапцу да донесе другачију одлуку него да читав изборни процес поништи - поручује Небојша Зеленовић.

У међувремену, Управни суд Србије одбио је све претходне жалбе на одлуке ГИК, након чега је та Комисија донела и одлуку о додели мандата одборницима. Највише има СНС - 37, ЗЗС - 22, ЗС - 7, а по један мандат припао је Руској странци, УДС "Прилика" и Европској зеленој партији.

- Србија је сведок да је у Шапцу месецима на делу незапамћено правно насиље које спроводи Зеленовић. Упркос свим покушајима, против воље народа се не може, а Шапчани су три пута поверење дали СНС. Сваки пут Зеленовић је добијао мање гласова, а ми све више - каже др Александар Пајић, кандидат те странке за градоначелника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)