СТЕФАНОВИЋ ПОХВАЛИО РАД ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈЕ: Велике акције, заплењена велика количина дроге

Novosti online

16. 10. 2020. у 13:03

СТЕФАНОВИЋ ПОХВАЛИО РАД ПРИПАДНИКА ПОЛИЦИЈЕ: Велике акције, заплењена велика количина дроге

Небојша Стефановић

ПОТПРЕДСЕДНИК Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је рад припадника полиције који су у претходна два дана у више одвојених акција ухапсили 13 особа, разбили три организоване криминалне групе које су се бавиле дистрибуцијом наркотика и запленили више од 20 килограма хероина и синтетичких дрога.

- Од почетка године у полицијским акцијама заплењено је скоро 500 килограма амфетамина, екстазија и других синтетичких дрога, као и хероина. Ово је одличан показатељ колико су припадници полиције посвећени и желим да оваквим темпом наставе свакога дана, да наставе да се боре за то да нарко-дилери и наркотици буду склоњени са улица, а наша деца сигурна - рекао је Стефановић. 

Министар је истакао да је у полицијским акцијама од почетка године ухапшено више од 1.250 дилера различитих врста наркотика. 

- Још једном велика захвалност свим припадницима полиције који су изузетно посвећени борби против нарко-трафикинга и неуморно раде да би Србија била безбеднија - рекао је Стефановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)