РУСКИ АМБАСАДОР ДЕМАНТОВАО ПИСАЊЕ ДАНАСА Харченко: Вучић и Путин у сталном контакту

Novosti online

15. 10. 2020. у 10:56

РУСКИ АМБАСАДОР ДЕМАНТОВАО ПИСАЊЕ ДАНАСА Харченко: Вучић и Путин у сталном контакту

Фото: Танјуг

Председници Русије и Србије су у сталном и садржајном контакту и увек међусобно координишу своје потезе. Чим дође време, све ће бити званично обелодањено- саопштио је руски амбасадор у Србији Александар Боцан Харченко.

-Невероватна писања у листу Данас да је руски председник Владимир Путин "отказао" српском председнику Александру Вучићу.То нема никакве везе са стварношћу и јесте потпуна и неодговорна измишљотина-додаје Харченко.

 

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (92)

maniks

15.10.2020. 11:25

Danas je antisrpski list ne antirezimski , ono sto rade ne rade samo protiv rezima nego i protiv Srbije Putin je trebao doci u Beograd sada u oktobru na Dan oslobodjenja i zavrsetka radova na Hramu Svetog Save. Iz vaseg odgovora jasno je da Putin ne dolazi nismo videli razlog zato mnogi ljudi koji nemaju veze sa list Danas nagadjaju razlog.

Mari

15.10.2020. 11:52

I Putin i Vučić su državnici koji misle pre svega na svoj narod i svoju zemlju. Za našu državu je od velikog značaja da održava i još više razvija dobre odnose sa Rusijom, iako trpimo veliki pritisak sa raznih strana, Rusiji nikada Srbija neće okrenuti leđa! A Rusija je uvek bila na našoj strani i u Savetu bezbednosti i u EU, kad god je trebalo.

pera

15.10.2020. 11:55

Otkazivanje posete Predsednika PutinaSrbiji ne znači nezadovoljstvo Rusije zbog približavanja Srbije prema SAD. Rusija po vise indicija želi da se Srbija integrise u EU i na Zapadu jer tako će Rusija imati pouzdanog i odanog saveznika u redovima svojih suparnika.

Sunčica

15.10.2020. 13:26

Pa, hvala bogu! Sumnjam da Putinu odnosi Srbije sa Amerikom imaju ikakav uticaj na donošenje odluke o dolasku u bratsku Srbiju. To je toliko nezrelo mišljenje da samo naša opozicija može da ga smisli. Rusija će se ponašati odgovorno i racionalno, u to ne sumnjam.

Jelena

15.10.2020. 15:53

Između Srbije i Rusije postoji iskreno prijateljstvo, kao i međusobno podržavanje i poštovanje. Čim dođe vreme, sve će biti zvanično obelodanjeno.Jos jedan jeftin pokušaj narušavanja odličnih prijateljskih rusko-srpskih odnosa, žalosno je to čime se služe i na koji način prenose laži i izmišljotine neki mediji, skroz profesionalno.

Dragan

15.10.2020. 17:26

Dolazak predsednika Rusije Putina u Srbiju nije zvanično otkazan i toje čista izmišljotina i manipulacija lista Danas a ostali mediji su tu neproverenu vest proširiči. Veoma neprofesionalno ponašanje novinara i medija u Srbiji a što reče Harčenko i neodgovorno.