ЈЕДНОГЛАСНО ПРИХВАЋЕН ВУЧИЋЕВ ПРЕДЛОГ ЗА НОВОГ МАНДАТАРА

Новости онлајн

05. 10. 2020. у 18:25

ЈЕДНОГЛАСНО ПРИХВАЋЕН ВУЧИЋЕВ ПРЕДЛОГ ЗА НОВОГ МАНДАТАРА

Фото: З. Јовановић

ЧЛАН Председништва СНС Синиша Мали каже да је Председништво СНС једногласно прихватило предлог лидера странке Александра Вучића о томе ко ће бити мандатар.

Истакао је да ће име новог мандатара вечерас у 20.00 саопштити председник СНС и Србије Александар Вучић.

Мали каже да је Вучић од новог мандатара затражио ротације у Влади Србије.

- Биће Влада политичког континуитета и нових лица - каже за ТВ Прва Мали, који је у актуелном саставу Владе Србије министар финансија.

Упитан да ли ће задржати свој ресор, Мали каже да о конкретним именима у новој влади данас није било речи и да ће то бити тема идуће седнице Председништва СНС за коју очекује да ће бити одржана у наредних седам дана.

- Мислим да ће у понедељак бити нова седница, мислим да ће тада мандатар изложити конкретна имена - казао је Мали.

Седница Председништва СНС завршена је око 18.00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (27)

Veljko

05.10.2020. 19:51

Verujem da neće biti iznenađenja, kad je novi mandatar u pitanju. Dobro je radila prošla vlada i deo njenih članova će nastaviti sa radom ali će novi članovi doprineti većoj dinamici, većem dokazivanju u radu a to će doneti bolje rezultate za Srbiju.

Dragan

06.10.2020. 02:00

Sinoč je na konferenciji za medije u predsedništvu Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je Ana Brnabić nova mandatarka za sastav Vlade Srbije i buduća premijerka. Svojim radom Ana je zaslužila još jedan mandat. Želim joj mnogo uspeha u radu u predsetojećem mandatu.