ВУЧИЋ: Кривокапић да призна да је лагао или да донесе доказе

Танјуг

24. 09. 2020. у 10:49

ВУЧИЋ: Кривокапић да призна да је лагао или да донесе доказе

Фото: Инстаграм

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић позвао је данас Здравка Кривокапића да нас упозна што пре о свим елементима наводне сарадње Вучића и председника Црне Горе Мила Ђукановића.

- Посебно у пословним варијантама. И ја сам сигуран да ће он или рећи да је лагао или ће донети доказе. Пошто знам да је немогуће да донесе доказе, као што знам да о томе никада о томе нисмо ни причали, јер ја нисам бизнисмен, нити ме бизнис интересује, већ ме интересује напредак нашег народа. Ако Кривокапић буде долазио у Београд мораће да понесе доказе, а за које знам да не постоје, или ће морати да каже да је лагао - навео је председник Србије.

Тако је одговорио на питање како коментарише то што је Кривокапић изрекао најгоре ствари о њему, па чак и да је са председником Ђукановићем наводно у бизнису у пројекту Београд на води.

- Мораће да призна Крвокапић да је говорио неистине - додао је Вучић.

Каже да то није једина неистина и да је много неистина о улози Србије у ЦГ изнео и Ђукановић.

- Ми на то не морамо да се осврћемо - додао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (23)

Vasa C Tajcic

24.09.2020. 13:26

Највећи проблем је у ЦГ да власт мисли да је Вучић подржавао опозицију, а опозиција да је Вучић подржавао Ђукановића, пошто је била прича да је Ђукановић препоручио Вучића оном шеику Арапу. Истина је да се Вучић очито није петљао у црногорске изборе.

Leštanac

24.09.2020. 14:27

U Crnoj Gori su isplivali političari, koji su kao u Hrvatskoj, Sloveniji i S. Makedoniji srbomorci. To je sve zasluga samoproglašenog kralja Aleksandara Karadjordjevića, koji je hteo Jugoslaviju. Umesto da pusti Austrougarske sluge i konjušare da formiraju svoju državu, a sa Crnom Gorom, kraljevinom njegovog deda po majci, gde je inaće odrastao, stvori neku zajedničku državu. Ne! Od je dedu proterao, brata proglasio ludim i smestio u ludnicu i sada Srpski narod ispašta i još će dugo da ispašta zbog njegove pohlepe. Zato smo okupatori.