ДАЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Формирање тзв. Удужене опозиције, друго паковање истог

Танјуг

понедељак, 10. 08. 2020. у 16:01

ДАЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Формирање тзв. Удужене опозиције, друго паковање истог

Никола Скендерија

МИНИСТАР спољних послова Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, изјавио је да формирање такозване Удружене опозиције Србије из Савеза за Србију представља само друго паковање истог.

"Они не схватају да није проблем у паковању, већ у ономе шта је унутра, што безуспешно покушавају да продају грађанима Србије", оценио је Дачић у изјави за Танјуг.

Он је истакао да је сигуран да ће "и резултат и ефекат другог паковања бити исти - апсолутни крах и пораз на изборима, ако икада на њих изађу".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

momcilo

10.08.2020. 17:14

Надам се да ће СНС дати шансу Дачићу да ојача опозицију. СНС-СПАС v левичари Хајде да једном кренемо од старта како треба Десно на десно Лево на лево. Ајде да градимо Србију како треба, доста бућкуриша. Дачић јесте способан, и баш такав треба опозицији.

Varto Marx

10.08.2020. 17:42

SPS i SNS, To je isto kao rogovi u vrecu. Dacicu radi i sprovedem ideje radnicke klase, Ja zaradom mjesecno 500 eura a moj gazda 10'000.- evra, ja kupim 2 kg hleba, troje dece a gazda 1 dete 1kg hleba, za njih troje, gazda vilu a ja trodobni stan.Taksv je zivot u kapitalizmu. Nesmijem biti boledtan, i radim kako gazda kaze ako treba i nedeljom.