ВУЛИН О ИЗЈАВИ ЈЕРЕМИЋА ЗА ЗИДОЈЧЕ ЦАЈТУНГ: Све што је против Вучића добиће простор код оних за које је Косово држава, а Вучић сувише Србин

Новости онлине

21. 07. 2020. у 20:25

ПРЕДСЕДНИК Покрета социјалиста Александар Вулин оштро је реаговао поводом напада и блаћења Србије и њене демократије од стране Вука Јеремића у немачком листу "Зидојче цајтунг".

ВУЛИН О ИЗЈАВИ ЈЕРЕМИЋА ЗА ЗИДОЈЧЕ ЦАЈТУНГ: Све што је против Вучића добиће простор код оних за које је Косово држава, а Вучић сувише Србин

Фото: МОД

- Вук Јеремић који је на власт дошао са онима који су палили Скупштину Србије 5. октобра, пребацује Вучићу мањак демократије.

То се може објаснити медицинским аргументима, али политичким, никако. Док цвили за помоћ у Зидојче цајтунгу, Јеремић тражи окупацију Србије. Сигуран да би окупатар изабрао баш њега, Јеремић моли за експертску групу која би одредила власт у Србији, разуме се, без избора- навео је лидер ПС-а. 

Вулин је истакао да Јеремић не воли изборе, да води малу, ванпарламентарну странку која зависи од Ђиласа, али да му зато не смета да у немачким медијима заузима простор као да представља половину бирача у Србији. 

- Петооктобарске паликуће не воле изборе.

Јеремић води малу, ванпарламентарну странку, потучену на председничким изборима и у зависном односу према Ђиласу.

То му не смета да у западним, а посебно немачким медијима заузима простор као да представља бар половину бирача у Србији- казао је Вулин. 

Председник ПС-а је додао да све што је против Вучића добија простор код оних за које је Косово држвава, а Вучић сувише Србин, и да је управо зато Јеремић логичан саговорник Зидојче цајтунга јер њега нико не може да оптужи да је одан Србији. 

- Све што је против Вучића добиће простор код оних за које је Косово држава и који Вучићу пребацују да је у својим одлукама сувише самосталан и сувише Србин.

Зато је у Зидојче цајтунгу Јеремић логичан саговорник, њега за самосталност или оданост Србима нико не може да оптужи- изјавио је председник Покрета социјалиста Александар Вулин одговарајући на нападе Вука Јеремића на демократију у Србији, изреченим у немачком листу Зидојче цајтунг.  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)