РУЖНА СЛИКА НА ИЗЛЕТИШТУ: Звездарска шума затрпана смећем

Ј. Д.

среда, 15. 07. 2020. у 10:54

РУЖНА СЛИКА НА ИЗЛЕТИШТУ: Звездарска шума затрпана смећем

Фото: В.Н.

РАЗБАЦАНО смеће по зеленим површинама, препуне канте из којих се преливају остаци пластичних амбалажа, кеса и папирних омота, тужна је слика Звездарске шуме.

Иако су многи Београђани у данима викенда бег од врућине нашли управо у овој зеленој оази, нико се није сетио да за собом почисти. Нагомилано смеће су, у међувремену, пси развукли свуда по излетишту и уместо у корпама отпаци су завршили по зеленим површинама. Додатан проблем је и то што поједини посетиоци који су у пролазу кроз Звездарску шуму, уместо у градски контејнер, кесу са смећем одложе у малу шумску корпу. Стални посетиоци истичу да је то редовна слика.

- Стално срећем људе који су колима у пролазу, стану избаце смеће и наставе даље - прича Кристина К. - Пријављивали смо проблем надлежнима, и апеловали да морају да поставе више канти, јер је ово велико излетиште.

Надлежни истичу да ће излетиште бити очишћено у наредним данима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

SZZS

15.07.2020. 11:01

A posle protestuju sti nam seku šume..u ovoj drzavi pistoji glup i blesav narod. Treca grupa , treba da napravi narodni parlament..da se odrzava na ulici, i da svaki covek moze da pridje, da svoj pedlog za resavanje problema i da ta skupstina glasa. Zasedanje svako veče dok se ovakvi problemi ne reše. Markonijeva skupština. Ovaj narod svakog dana sve glupsi i glupsi...zato novcane kazne pa da vidiš. 100 hiljada dinara za bacen papiric na ulici. a za drugo ne kaznjavas. Znace tada taj nesavestan da ne sne da ostavi kesu otpada iza sebe. Sve se rešava...