ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ЂУКАНОВИЋУ ДАН ДРЖАВНОСТИ ЦРНЕ ГОРЕ

Танјуг

понедељак, 13. 07. 2020. у 20:40

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ЂУКАНОВИЋУ ДАН ДРЖАВНОСТИ ЦРНЕ ГОРЕ

Д.Миловановић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић честитао је данас црногорском колеги Милу Ђукановићу 13. јул - Дан државности Црне Горе, саопштено је из Председништва Црне Горе.

- Примите честитке поводом Дана државности Црне Горе, као и жеље за напредак Ваше земље и благостање свих њених грађана.

Опредељен сам за стварање услова за боље међусобно разумевање Србије и Црне Горе у корист добросуседских односа, као и мира и стабилности у региону, а чему доприноси и помак наше две земе на европском путу.

Очекујем зато да се посветимо питањима од заједничког интереса и развоју економске и друге сарадње, као и завршетку инфраструктурних пројеката, који би ту сарадњу подстакли -  наводи се у честитки председника Вучића објављеној на сајту председника Црне Горе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (37)

Veljko

13.07.2020. 21:55

Dobro je da je naš predsednik čestitao crnogorskom narodu praznik, veze između dva naroda su jake. Mnogo Srba živi u Crnoj Gori I naša obaveza je da stvaramo sve bolje i bolje odnose, onakve kakve su vekovima bile. Ekonomska povezanost može biti još bolja.