СТЕФАНОВИЋ О ИНЦИДЕНТИМА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Бруталне сцене насиља, полиција мора да реагује

Новости онлине

10. 07. 2020. у 22:18

СТЕФАНОВИЋ О ИНЦИДЕНТИМА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Бруталне сцене насиља, полиција мора да реагује

Фото: Танјуг

УПОЗОРИО је да ће свако ко се бави насиљем добити одговор државе и да су ове сцене за сваку осуду и да полиција трпи велико насиље

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да се вечерас испред Скупштине дешавају бруталне сцене насиља и да је полиција морала да реагује како би заштитила јавни ред и и мир и имовину.

- Имамо насиљ и ломљење прозора на Скупстини и инвентара, камера на згради, напад на врата, и покусај да се повреде полицајци на којен се баца камење - рекао је Стефановић који се укључио директно у програм тв Прве.

Он је навео да је мање демонстраната него синоћ за око 30 одсто и да их је између 3. 000 и 3. 200, али да је ситуација потпуно дургачија. Апели нису услишени рекао је министар и додао да је један део њих насилно покушао да уђе у Скупштину, гађају каменицама полицајце.

Упозорио је да ће свако ко се бави насиљем добити одговор државе и да су ове сцене за сваку осуду и да полиција трпи велико насиље, али да реагује правовремено и исправно. Каже и да им "скида капу доле" и да постује све оно што раде, како издржавају тешке нападе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)