"НАС УПЛАШИЛИ НИСУ" Маловић: Председник Вучић им стоји на путу ка пљачкању Србије

Novosti online

15. 06. 2024. у 19:32

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке , Бранислав Маловић, огласио се поводом најновијих претњи на председника Србије Александра Вучића.

НАС УПЛАШИЛИ НИСУ Маловић: Председник Вучић им стоји на путу ка пљачкању Србије

Фото: СНС

- Ниједна држава на свету се није јаче и одлучније супротставила организованим криминалним групама, нити је иједан државник на свету јасније од Вучића ставио до знања да ће се док је он ту у његовој држави питати народ  а не криминалци, не размишљајући у какву позицију себе тиме доводи. 

Преписке које су данас испливале поново су показале да мафијашки и тајкунски кланови свакога дана планирају његову ликвидацију, јер је и њима јасно ко им стоји на путу ка пљачкању Србије, ко је једини који их се не боји и ко им неће дозволити да Србију претворе у сигурно место за убице, лопове и нарко-дилере.

Оно што би сви требало да се запитамо јесте по чијем то онда налогу заиста поједини медији свакодневно ударају на Александра Вучића, цртају њему и његовој породици мете на челу и могу ли се грађани осећати сигурно и безбедно све док се ти и такви, који су очигледно у договору са најбруталнијим убицама, шетају слободно?

Нас уплашили нису, а тек ће се разоткрити политичка позадина напада на Александра Вучића.

Нема повлачења, иза је Србија! - поручио је Маловић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

Средоземно море у Египту на какво нисте навикли! 8 дана већ од 560€ All Inclusive