БОЖИЋ ПОСТАВИЛА СТЕФАНОВИЋА НА МЕСТО: "Биће да се плаши тајних служби земаља с чијим амбасадама је у присном односу..."

Novosti online

12. 06. 2024. у 19:04

САНДРА Божић, члан Председништва СНС-а, регаовала је на изјаве Борка Стефановића о томе како је постављање Владимира Орлића на чело БИА-е "наставак партијског отимања државне тајне службе.

БОЖИЋ ПОСТАВИЛА СТЕФАНОВИЋА НА МЕСТО: Биће да се плаши тајних служби земаља с чијим амбасадама је у присном односу...

Фото: СНС

- Да је на челу БИА у време власти Борка Стефановића био неко ко може својим интегритетом, знањем и искуством да парира Владимиру Орлићу, сигурна сам да неко попут Стефановића не би имао прилику да распарчава територију Србије зарад политичких договора и очувања власти по сваку цену.

Највеће “достигнуће” политике коју је заступао Борко Стефановић јесте постављање границе између Срба и Срба на Ибру и издаја српског народа на КиМ. Данас ту политику наставља успешно да промовише удварајући се партнерима из различитих амбасада не би ли добио прилику да настави с продајом националних интереса Србије. Питање је само на који део територије Србије се сада намерачио и шта је обећао да ће испоставити својим спонзорима зарад подршке у покушају да дође на власт.

Када говори о страху злоупотребе тајне службе зарад обрачунавања у политичке сврхе, биће пре да се плаши тајних служби земаља с чијим амбасадама је у присном односу - написала је Божић на друштвеној мрежи Икс.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

ДОНЕТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВО АЛЕКУ БОЛДВИНУ: Глумац бризнуо у плач, а супруга покушавала да га утеши (ФОТО)