ВЕСИЋ: Опозиција хоће заустављање пројеката, а СНС развој и бољи живот за све

Novosti online

30. 05. 2024. у 09:16

ОПОЗИЦИЈА власт доживљава као начин да се удоме и добију функције за разлику од СНС и председника Србије Александра Вучића који је виде као начин да ураде нешто добро за земљу и да она постане боље место за живот свих грађанки и грађана, изјавио је данас члан Председништва СНС Горан Весић.

ВЕСИЋ: Опозиција хоће заустављање пројеката, а СНС развој и бољи живот за све

Foto: Ministarstvo

Он је, гостујући на телевизији Хепи, рекао да су избори који ће бити одржани 2. јуна формално локални, али да су то суштински избори на којима се одлучује у ком ће правцу Србија да се развија.

Истакао је да СНС жели да се Србија развија, док опозиција прича да ће да заустави сваки пројекат.

- Од стране опозиције нисам чуо ниједан конкретан предлог да би нешто урадили брже и боље од нас, као ни то да би урадили нешто додатно, чега се ми нисмо сетили - рекао је Весић.

Навео је да би опозиција, ако би доживела некакав успех на овим изборима, сигурно тражила нове председничке и парламентарне изборе јер, како каже, они власт доживљавају као начин да се удоме и добију своје функције.

- За разлику од њих, председник Александар Вучић, наша странка и наша коалиција власт доживљавамо као начин да урадимо нешто добро за нашу земљу. То је разлика - Ми градимо, они руше. Ми развијамо земљу, они би да направе земљу која није развијена јер само тако мисле да могу да побеђују - рекао је Весић и закључио.

- Ми смо за развој, а они за то да Србија стане и зато је важно да све грађанке и грађани изађу на локалне изборе и гласају за листу ‘Александар Вучић - Србија сутра’ и на тај начин наставимо да развијамо нашу земљу како би до 2027. године она постала добро место за живот свих и да грађани могу добро и пристојно да живе од свог рада.

БОНУС ВИДЕО: ЗА ДОБРИЦУ ЈЕ БЕОГРАД НА ВОДИ "ШАРЕНА ЛАЖА", А ТАМО БОРАВИ ЧИТАВА ОПОЗИЦИЈА

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (12)

ДОВЕЛИ АРЕНУ У ЗАГРЕБУ ДО УСИЈАЊА: Саша Матић и Милица Павловић запевали заједно - певач прекинуо одмор да би гостовао на концерту (ВИДЕО)