"СРБИЈА ЈЕ КРИВА ЗА ГЕНОЦИД" Новинарка из Сарајева провоцирала Вучића, он јој брутално одговорио: Немојте да измишљате!

Novosti online

16. 04. 2024. у 12:35

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обилази штандове на Сајму привреде у Мостару, а новинарка из Сарајева покушала је да испровоцира председника рекавши да је утврђено пред Међународним судом правде у Хагу да је Србија крива зато што није спречила геноцид.

СРБИЈА ЈЕ КРИВА ЗА ГЕНОЦИД Новинарка из Сарајева провоцирала Вучића, он јој брутално одговорио: Немојте да измишљате!

Фото: Принтксрин

- Није тачно, немојте да измишљате, утврђено је да Србија ни на који начин није одговорна за геноцид, тек толико да имате у виду. Немојте да обмањујете народ, као што обмањујете народ у Сарајеву да сам носио снајпер. Ви морате у Сарајеву да измислите увек нешто - рекао је Вучић.

- Није проблем, неће се помињати ни неке друге земље у будућности када ми будемо подносили предлог резолуција о Јасеновцу, Крагујевцу, Краљеву, Јајинцима и многим другим стратиштима. Ниједна земља се неће помињати када ми будемо то подносили - рекао је председник.

- У Сребреници је свакако почињен ужасан злочин, није био проблем да дође неко да покаже пијетет и жаљење, немојте да измишљате и спекулишете око пресуда које нису онакве какве их представљате - рекао је Вучић новинарки из Сарајева.

Председник Републике Српске Милорад Додик је рекао да је више Срба убијено у Сарајеву за време опсаде, него што је страдало у Сребреници.

Додао је да Срби у БиХ не желе да живе са народом који им жели да им прикачи етикету геноцидног народа.

- Хоће да направе мит о Сребреници, а она то није - нагласио је Додик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto