НЕКИ КАЖУ ДА НИЈЕ ВАЖНО ШТО ЈЕ АЛЕКСИЋ ЛАЖОВ: Важно је јер народ треба да зна - нови дан, нова измишљотина Шолаковог полтрона

Новости Онлајн

09. 06. 2023. у 16:32

МИРОСЛАВ Алексић, учесник у политичком животу Србије, демонстрирао је запањујући ниво одсуства људскости када је масакр у "Рибникару" злоупотребио за политички обрачун са председником Србије.

НЕКИ КАЖУ ДА НИЈЕ ВАЖНО ШТО ЈЕ АЛЕКСИЋ ЛАЖОВ: Важно је јер народ треба да зна - нови дан, нова измишљотина Шолаковог полтрона

Мирослав Алексић

Још гора вест је да је том приликом демонстрирао запањујуће низак ниво моћи расуђивања. Управо овај политичар који је потпредседник Народне странке, хоће да управља државом. Тражи власт, а по ономе што је показао, одговоран власник не би му дао ни кључеве свог аута.

Невоља за српску опозицију и њиховог главног спонзора, Шолака и његов командни центар, никад не долази сама.

Бранећи Алексића избламирала се и цела Шолакова машинерија.

Наиме, јавност је јуче могла да види и Алексићеву јавну бламажу. Прво је за фотографију Александра Вучића приликом уписивања у књигу жалости у „Рибникару“ тврдио да је фото-монтажа, или како се сада популарно каже, да је дело вештачке интелигенције.

Кад су објављене додатне слике које су га недвосмислено демантовале, и показале да је њему свака, па и вештачка интелигенција, страна, смислио је нове оптужбе, и погубио се у времену. Напрежући све своје когнитивне моћи, он је извршио анализу штрафти на Вучићевом оделу, и закључио, овог пута, да слике јесу оригиналне, али да су снимљене јуче. Јер је исто то дело председник државе носио и приликом сусрета са председнициом Индије Друпади Мурму. У Трстенику, ваљда, једном ношено одело бацају? Или каче на страшила у њиви?

Кад му је објашњено да је председник Србије „Рибникар“ посетио ујутру 17. маја, након испраћаја првог лета „Ер Србије“ у Чикаго, и указано на чињеницу да се и ту одела поклапају, Мики Алексић је почео да смишља нову теорију… и још је смишља. Не јавља се. А можда и не мисли, него му је неко рекао да је паметнији док ћути. 

Од изнемоглог Микија Алексића, бакљу просвећивања јавности преузео је Ђорђе Микетић.

Пркосно ударајући се у прса, он је узвикнуо Је суис лажов (И ја сам лажов), са акцентом. Касно синоћ он је изјавио – а пренела је Нова.рс, ко би други – да „одговорно“ тврди да „Вучић није био у ‚Рибникару‘“ јер он живи „у комшилуку“ и то би знао! Прича је тако, уз здушну подршку Нове.рс која „анализира“ и увећава детаље са фотографија, враћена на почетак, на вештачку интелигенцију. Јер природне, очигледно, ни он нема у траговима.

Микетић је познат као „урбан тип са Врачара“, а иначе је одборник на Старом граду, за шта је предуслов да је на том истом Старом граду пријављен. Зато је питање и да ли лаже сада да живи преко пута школе или је лагао кад су били избори на Старом граду. Није ни важно када је слагао, али јесте важно да знамо да је сигурно слагао и да је велика лажовчина.

Иначе, такви као Микетић устају у подне. Мамурни. „Одговорно“ можете да тврдите само да се нешто десило у вашим сновима, а не у целом кварту који заузимају Трећа гиумназија и „Рибникар“. Осим тога - утврђено је већ да је Вучић тамо био 17. маја, а не у време жалости које је Микетић каже престојао испред школе – испред којег од два улаза? - будан или мамуран.

Увиђајући колико је ова прича шупља, Нова.рс и њен власник, иницијатор и егзекутор свих кампања против државних органа Србије последњих година, а посебно откад трају расправе о подели фреквенција за телевизије, позвали су Зорана Кесића да буде „контролор штете“.

- Баш ме брига да ли је слика права или лажна. Ви сте лажни! - изјавио је.

Толико пљувачке просуто и струје потрошено на кампању да су слике фејк, и сад – није важно.

Нечија је интелигенција заказала, чим су овако лако признали пораз. Како се нико није сетио да пласира причу о Вучићевом двојнику?!

Шалу на страну, али је јако важно што су слике праве.

Предстоје нам ванредни парламентарни избори, а ова кампања показује колико ће прљава бити.

Спремност дела опозиције на пласирање оволико заумних лажи показује три ствари, да апсолутно нема политички програм који може да супротстави програму владајуће странке, да дубоко презире своје бираче кад очекује да у овако глупе афере верују, и најважније, како да им се верује за све што су до сада изговорили и оно што ће изговорити.

Али, последице неће осетити само они кад буду саопштени резултати. Сви ми, цело друштво, присиљени само да трпимо загађивање јавног простора и максималну некомпетентност и да са тим живимо.

Лако је њима, ми још имамо ментално здравље које можемо да изгубимо.

Иначе, данас поподне Мики се поново огласио. Досетио се да изјави да је прича о томе “да ли је Вучић био у “Рибникару” скретање пажње са протеста”. Сад чекамо шта ће да каже кад му до интелигенције допре да је причу покренуо – он!

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (36)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО ЦЕЛИВА ИКОНА: Игуман открио у чему многи верници греше