БРНАБИЋЕВА ДЕМАНТОВАЛА СПЕКУЛАЦИЈЕ: Нико није добио отказ у јавном предузећу због одласка на неки протест

Novosti online

06. 06. 2023. у 12:48

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Ана Брнабић оштро је демантовала данас спекулације да су људи запослени у јавним предузећима у Србији добили отказ јер су отишли на протест.

БРНАБИЋЕВА ДЕМАНТОВАЛА СПЕКУЛАЦИЈЕ: Нико није добио отказ у јавном предузећу због одласка на неки протест

Фото: Танјуг

Она је данас, након полагања камена темељца за изградњу Националног одбојкашког тренажног центра на Новом Београду, у разговору са новинарима рекла да је њој упитан лични интегритет људи које је поставила Влада на неку функцију а протестују против те исте Владе.

- Никакав проблем није што је неко на протесту, таман посла. Ја сам причала само о личном интегритету таквих људи, дакле не државних службеника, већ постављених лица чије сам решења потписала ја или Александар Вучић као премијер, а онда иду да протестују против те Владе. Дакле, Александар Вучић је добар када им потпише решење о њиховом постављању на функцију, а није добар у свим другим случајевима. Како пристајете да будете функционер постављен од стране Владе Републике Србије, а мислите да та Влада не ради довољно добро и идете на протест? Мени то говори о недостатку личног интегритета тих људи, ништа више - рекла је Брнабићева.

- Сви остали људи, никакав проблем, молим вас, ово је слободна земља, свако има право да ради шта год пожели. Ја само сматрам да је одлазак функционера Владе на протест крајње лицемеран, јер не знам како помире та два осећања у себи.

На питање новинара да ли то значи да ће добити отказ сви који иду на протест, Брнабићева је оштро демантовала.

- Ја сам сигурна да то није истина и сигурна сам да нико није добио отказ због присуства на протесту. Не баратате добрим информацијама, сигурна сам, проверите то. Проверите и са тим људима о којима причате. Не знам о коме се ради и не бих именовала ни функционере за које знам да иду на протесте, јер бисте ме онда оптужили за таргетирање, нема потребе за тим - каже председница Владе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (45)

ОДРЕКАО СЕ ТИТУЛЕ! Новак Ђоковић објавио где и када игра до краја 2023. године