АЛБАНАЦ ГА ЈЕ УБИО У ГРАЧАНИЦИ САМО ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИН: Деветнаест година од убиства Димитрија Поповића

Д. З.

05. 06. 2023. у 22:22

ДАНАС је тачно деветнаест година од када је испред киоска брзе хране у центру Грачанице у вечерњим часовима убијен седамнаестогодишњи Димитрије Поповић, ученик средње Медицинске школе у Грачаници.

АЛБАНАЦ ГА ЈЕ УБИО У ГРАЧАНИЦИ САМО ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИН: Деветнаест година од убиства Димитрија Поповића

фото д.з.

Поменом на грачаничком гробљу, окупљањем рођака и пријатеља код спомен обележја у центру Грачанице и поетским часом житељи Грачанице присетили су се овог дечака који је убијен само зато што је Србин.

Овај младић који је према речима његове мајке Јоргованке желео да постане лекар убијен је док је чекао у ред испред киоска у центру Грачанице да купи сендвич.

На њега је из возила у покрету више цитаца испалио тада малолетни Албанац из Приштине Алберт Краснићи а смртоносну рану задао му је хицем у пределу врата.

И док Грачаница оплакује свог Димитрија, младића који је био син, брат, друг, ученик, комшија и рођак и то према сведочењу мештана љубазан и добар према свима, његовог убицу Аљберта Краснићија који је првобитно осуђен на девет година затвора у којем је провео тек неколико година, пре две године , крајем јануара 2021. године убио је рођени отац.

Њему је отац, према тадашњим сазнањима "Новости", пресудио јер је тукао сопствену трудну жену.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

МИХИНА МАЈКА У ЦРНИНИ: Слике из породичног дома славног фудбалера у Новом Саду сламају срце (ФОТО)