У СРЕДУ ВЕЛИКЕ И ВАЖНЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ: Председник Вучић се обратио са Андрићевог венца (ВИДЕО)

Новости онлине

05. 06. 2023. у 11:09

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић послао је поруку грађанима данас са терасе зграде Председништва. Са њим су били и премијерка Ана Брнабић и министар финансија Синиша Мали.

У СРЕДУ ВЕЛИКЕ И ВАЖНЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ: Председник Вучић се обратио са Андрићевог венца (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- Прошло је тачно 10 дана од када сам позвао оне који протестују на улицама, и који износе одређене захтеве, да дођу да разговарамо. Нису се јавили, нису заинтересовани да разговарају - рекао је председник.

Он додаје да му је жао због тога, и да мисли да је то велика грешка.

- У демократским друштвима, ствари се решавају разговором. Не решавају се ствари тако што ћете мене, Ану, Синишу, било кога, свакога дана називати ненормалним, лудацима, убицама, криминалцима. При свему томе, знајући колико обмањујете јавност. Ствари се решавају разговорима, компромисима и договорима. Пошто ми имамо све време овога света да чекамо на те разговоре, наставићемо то да чинимо. Разговори су најважнији, компромис је увек добра реч - рекао је председник.

Вучић верује да ће се неко охрабрити да почне да разговара, и да ће то бити велико достигнуће за наше друштво.

- Са друге стране, ми немамо времена да губимо када је у питању наша Србија. И зато ћемо у наредним данима изаћи са новим плановима, новим програмима, великим идејама и изванредним вестима за све наше грађане. У среду ћемо све ово о чему говорим обелоданити и показати јер на томе вредно радимо као тим. Људи ће бити, уверен сам, веома задовољни. Ја позивам све друге да радимо, да радимо, да радимо, као никада до сада, још снажније, јер ћемо имати тешко време и око Косова и Метохије, и око многих других геополитичких питања. Позивам Србију да се уједини, и у среду пре доласка индијске председнице, или по њеном доласку, грађани Србије имаће много важних вести, како политичких, тако економских и свих других. Живела Србија - закључио је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (153)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)