БОЉЕ ДА САМ ПУТИН ИЗ КОМШИЛУКА, НЕГО ПАВЕЛИЋ - НЕМАМ ЗА ШТА ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ: Вучић одговорио Пантићу и хрватским медијима

Новости онлине

02. 06. 2023. у 22:18

ПРЕДСЕДНИК Вучић се у вечерашњем гостовању осврнуо и на извештавање регионалних, пре свега хрватских медија, и изјавама Милојка Пантића за РТЛ, Вучић каже да је добро што га називају "Путином из нашег сусједства".

БОЉЕ ДА САМ ПУТИН ИЗ КОМШИЛУКА, НЕГО ПАВЕЛИЋ - НЕМАМ ЗА ШТА ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ: Вучић одговорио Пантићу и хрватским медијима

Фото: Принтскрин

- Е оптужбе из Њујорк Тајмса су мало другачије. Они су нашли некога са Новог Београда који је рекао да сам био храбар. Боље бити Путин из било чијег сусједства, него Павелић из сусједства. Свако може да пише и говори шта год хоће. То нису медији, већ пропагандна средства. Да се извињавам Динамовим навијачима нећу никада, немам за шта нити ми пада на памет. Да се извињавам што сам са 19 година потукао са неким на утакмици, не пада ми на памет. Видите, Пантић је човек који сматра да је Косово самостално, изразити антисрбин. Ево, јел се хвалим, или су ми навијачки дани греси из младости. Са овом памећу бих се другачије понашао у тим годинама. Да ли сам био са Арканом тамо, нисам, и то је слагао. Знам ко је био, ја нисам. Аркана сам упознао много много касније, на политичкој сцени Србије. И били смо противници. Дакле, када овакву кампању водите, ово су вам све докази правог хибридног рата. Дехуманизација, делегитимизација. Њихов проблем је што се на је плашим ничега, и за мене је једино важно то шта ће неко рећи за 15 година - истакао је председник.

Подсетимо, Милојко Пантић, некадашњи спортски коментатор и садашњи опозициони активиста, говорио је за хрватски РТЛ, што је искористио да попљује Србију и председника Александра Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (86)

БИЛО МИ ЈЕ ЗАДОВОЉСТВО: Председник се огласио након гостовања у америчком јутарњем програму (ФОТО)