КСЕНИЈУ ПАЈЧИН ЈЕ УБИО УЧЕСНИК РИЈАЛИТИЈА: Освојио је треће место "Великом брату"

Новости онлине

02. 06. 2023. у 22:01

НАКОН је приказан инсерт где Срђан Миливојевић и Мариника Тепић указују да је Вучић учествовао у емисији Плесом до снова, што су назвали ријалитијем, председник каже да је изречено много лажи.

КСЕНИЈУ ПАЈЧИН ЈЕ УБИО УЧЕСНИК РИЈАЛИТИЈА: Освојио је треће место Великом брату

Фото: Немања Костић

- Мене је звао тада Митровић, њему је добро због рејтинга. Ја сам рекао да не умем да играм, али он каже да се тиме помаже деци. Три породице сам помогао. Код Срђана Вербовића у Лазаревцу сам био, он је парализован младић. То је био хуманитарни приступ, где је новац који је прикупљен ишао на помоћ. Ја тамо нисам ни играо ни ђускао, то је забављало људе колико сам био неспретан. Али сам прихватио да будем предмет спрдње да бих некоме помогао. Није било ни псовки ни насиља, већ играте да некоме помогнете. Погледајте још једну лаж. Миливојевић каже да стојим ту са Ксенијом Пајчин. То није она, то је девојка која се зове Љубица Арсенијевић, никада Ксенију Пајчин нисам упознао. Видите какви су то лажови - рекао је Вучић.

Он понавља да није зарадио ниједан динар у Плесу до снова, и истиче да су ријалитије правили и зарађивали на томе председник Маринике Тепић и Срђана Миливојевића.

- Да вам дам један податак, пошто сте поменули Ксенију Пајчин. Она је убијена, а убио ју је учесник њиховог ријалитија. Великог брата. Филип Каписода. Добио треће место. И нико се није сетио да их подсети на то. Нико то не помиње данас, зато што је у овој земљи забрањено да се каже истина. Истина је само да се Вучићу опсује мајка. Јел их неко гонио за убиство Ксеније Пајчин. То је као када кажем да нисам држао пушку код Сарајева. За Јовањицу 1000 дана лажу. Нису рекли извините. И шта ћемо сада са овиме. Имамо човека који је добитник трећег места у Великом брату, убио девојку. Јел неко одговарао због тога - запитао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (52)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО ЦЕЛИВА ИКОНА: Игуман открио у чему многи верници греше