ВУЧИЋ ОТКРИО: Косовска полиција почела сукоб у Звечану

Novosti online

02. 06. 2023. у 21:13

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић каже да није оптимистичан по питању Косова и Метохије.

ВУЧИЋ ОТКРИО: Косовска полиција почела сукоб у Звечану

Фото: Новости/Д. Зечевић

На почетку емисије емитовани су снимци напада на Србе на Косову и Метохији и сукоба са снагама Кфора. Вучић је истакао да му је драго што су људи у Србији задовољни што резултати озбиљне политике се виде, али је додао да он није оптимистичан као водитељка.

- Мени су пред емисију петоро саветника рекли да не будем мргуд и песимистичан. Ја не знам шта бих одговорио. Као што мислим да су ове слике погрешно изабране. Против Срба. Не показује се тренутак када се види ко је започео сукоб. То је урадила полиција тзв. Косова, а не НАТО. Покушали су Игора Симића да увуку као и Радоша и Душана. Да их извуку и пребаце на своју страну кордона. Полиција је пуцала на Драгишу Гаљака, он има децу, добио је унуку пре три недеље. Мало је фалило да га убију, борили су му се за живот. Сви су се правили да се то није десило. Једине слике видимо повређених НАТО војника. Нису они криви, али једини ко је упуцан је Драгиша Гаљак, сутра ћу ићи да га посетим - казао је он у емисији "Прва тема" на ТВ Прва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (23)

НЕДАВНО СЕ КРСТИО, А САД... Оженио се Роналдо -  и то ким! (ФОТО)