ОБУСТАВА НАСТАВЕ У ШКОЛАМА НА СЕВЕРУ КИМ: Док се Куртијеви специјалци не повуку

Novosti online

28. 05. 2023. у 20:17

НА састанку директора школа на северу КиМ са начелником Школске управе донета је одлука да се обустави настава због присуства косовске полиције са пуном ратном опремом на северу.

ОБУСТАВА НАСТАВЕ У ШКОЛАМА НА СЕВЕРУ КИМ: Док се Куртијеви специјалци не повуку

Фото романет.ме

У свим школама на северу Косова и Метохије због прусуства косовске полиције под пуном ратном опремом, наставници и ученици нису у стању да неометано и безбедно изводе наставу, па се због наведених разлога, а у интересу и безбедности ученика, настава прекида све док постоје наведени разлози и полицајци се не повуку, наводи се у саопштењу начелника Школске управе за КиМ Ивана Запорожца.

Оваква одлука, како се наводи, донета је након многих позива и пристиглих порука директорима школа и разредним старешинама од стране родитеља у којима изражавају своју забринутост и страх за безбедност своје деце, у школама у чијој се непосредној близини као и на местима где ученици пролазе на путу до школе налазе полицајци са дугим цевима и под пуном ратном опремом, као и транспортери на самим улазима у школе.

Одлука је донета једногласно на данашњем састанку директора школа са севера Косова са начелником Школске управе.

Како је наведено, разредне старешине обавестиће родитеље када ће се ученици поново вратити у школске клупе.

sputnikportal.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља