ПАЛМА ПОРУЧИО: "Баста не може соло да даје изјаве; Сви треба да подржимо Народни покрет за државу Србију"

Новости онлајн

01. 04. 2023. у 13:23

ДРАГАН Марковић Палма, председник Јединствене Србије, коментарисао је данас гостујући на телевизији Пинк, између осталог и изјаву министра Басте о неопходности увођења санкција Русији.

ПАЛМА ПОРУЧИО: Баста не може соло да даје изјаве; Сви треба да подржимо Народни покрет за државу Србију

Фото: Принтсцреен/Пинк

- То што је рекао Раде Баста о увођењу санкција Русији од стране Србије је тренутак његове слабости и ми смо разговарали о томе и рекао сам му да он не може тако да се понаша и он је обећао да у наредном временском периоду више неће тако нешто да уради, јер он не може соло да даје изјаве, он је министар, члан Владе Србије која је колективни орган, а то што је Баста рекао није ни став ни програм Јединствене Србије, ни нашег коалиционог партнера СПС. Ја такве изјаве не оправдавам, али са друге стране Раде Баста ништа није ни украо ни проневерио, осим што је, могу слободно да кажем, лупио. Држава Србија ни грађани Србије нису имали штету од те изјаве. Баста ми је рекао да размишља о оснивању нове странке и ако он мисли да ће му тако бити боље и да ће имати више гласова срећан му пут. Коалиција СПС – Јединствена Србија подржава оно што ради Александар Вучић - истакао је Марковић.

СВИ ДА ПОДРЖИМО НАРОДНИ ПОКРЕТ ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ КОЈИ ЈЕ НАЈАВИО ВУЧИЋ

- Сви треба да подржимо Народни покрет за државу Србију чије је оснивање најавио Александар Вучић и не само политичари, већ и сви обични људи, спортисти и остали. И тако да подржимо Србију, не Вучића, какав бре Вучић, Србију да подржимо, а Вучић је тај који ће да нас води, јер је он добио највећи број гласова грађана Србије. Да ли га неко воли или мрзи то је његова ствар, али он има одговорност, а ми сви заједно да му дамо ветар у леђа - рекао је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (0)

ПРОВЕРИТЕ ПО ФИОКАМА: Ако имате ове телефоне можете зарадити хиљаде евра