БЕСТИЈАЛНОСТИ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ НЕМА КРАЈА Петковић: Случај Миљана прави је показатељ како се Срби хапсе без доказа

Novosti online

29. 03. 2023. у 13:51

ПЕТАР Петковић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, упитао је данас да ли ће се тзв. Косовска полиција извинити Миљану Јовановићу и његовој породици зато што су га без доказа оптужили за криминал.

БЕСТИЈАЛНОСТИ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ НЕМА КРАЈА Петковић: Случај Миљана прави је показатељ како се Срби хапсе без доказа

Фото Танјуг/АП

- Бестијалности Косовске полиције нема краја! Случај Миљана Јовановића прави је показатељ како се Срби хапсе без доказа, малтретирају пред породицом и неосновано држе у притвору. Миљан је данас пуштен под притиском јавности и адвоката ког је ангажовала Канцеларија за КиМ.

Једини циљ оваквих хапшења јесте да се Срби криминализују, посебно они са севера. Тако је и синоћ Миљан јавно оптужен од стране Косовске полиције за “организовани криминал”, што се већ данас показало као потпуно нетачно!

Хоће ли се КП извинити Миљану и његовој породици и признати грешку, подједнако гласно као што су га без доказа оптужили за криминал? Ово скандалозно хапшење треба све да запита - колико је још Срба неправедно и без доказа ухапшено од стране ПР само зато што носе [🇷🇸] име и презиме? - написао је Петковић на Твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

А ПОСЛЕ АНТИСРПСКЕ ХИСТЕРИЈЕ: Албанци и Хрвати вређали Србе, па заиграли коло!