„СТРПАЛИ СУ ГА У ЏИП И ОДВЕЗЛИ У НЕПОЗНАТОМ ПРАВЦУ“: Супруга ухапшеног Србина открива детаље с Јариња

Танјуг

29. 03. 2023. у 08:29

БИВШИ полицајац Миљан Јовановић (44) ухапшен је на административном прелазу Јариње, рекла је његова супруга Сузана. Стрпали су га у џип и одвезли у непознатом правцу, додала је она.

„СТРПАЛИ СУ ГА У ЏИП И ОДВЕЗЛИ У НЕПОЗНАТОМ ПРАВЦУ“: Супруга ухапшеног Србина открива детаље с Јариња

Фото: Д.З.

Припадници тзв. косовске полиције су јуче ухапсили Србина Миљана Јовановића када се са супругом и двоје малолетне деце враћао кући из Рашке.

Његова супруга тврди да годинама пролазе преко Јариња и да су и у уторак отишли у Рашку без проблема.

 - Кренули смо за Рашку, прошли смо сасвим нормално из правца Лепосавића према Рашки. Када смо се враћали, склонили су нас са стране, позвали су супруга тамо унутра, рекли су да има нека грешка, да је на некој потерници већ годинама грешком. Међутим, ми ту већ годинама пролазимо на том прелазу и сви знају да је то грешка, да то није стварна потерница. Око сат и по, два, док је муж био унутра, ја сам чекала са децом у колима - прича Сузана за Танјуг.

Према њеним речима, након извесног времена дошао је један џип из којег су изашли припадници специјалне полиције и ушли у просторију у којој су полицајци распоређени на административном прелазу разговарали са њеним мужем.

 - Када је дошао један полицајац до мене и рекао ми да муж хоће да разговара са мном, јасно ми је било да нешто није у реду. Изашла сам са децом из кола, видела њега са лисицама на рукама и њих четворицу са пушкама око њега. Ја сам питала о чему се ради, да ли је реално да ће њега сада да одведу, да ћу ја да останем на путу са двоје мале деце? Одговорили су ми да их то не интересује, да је таква процедура и да је то то - додаје Сузана Јовановић.

Она каже и да је покушала да фотографише супруга и полицију, али су они, како тврди, на брзину „стрпали Миљана у џип и одвезли у непознатом правцу“.

 - Онда сам питала оне полицајце који су остали на прелазу о чему се ради, они су ми рекли да је грешка у питању, али као да је то процедура, да је таква процедура, да морају да га превезу у станицу. Нису хтели да ми кажу ни где је, ни колико ће да буде, ни када ће да га пусте, апсолутно ништа - истиче Сузана и додаје да је њен супруг имао проблема раније, али да су очекивали да је то решено.

 - Постоји наводно потерница за човеком који има слично име као мој супруг, који не живи више на Косову. Онда су они ту преправили и убацили име Миљан Јовановић и све његове податке. Мислим да се само име мајке не поклапа са подацима мог супруга. Али сви знају за ту грешку и главни тужилац у Приштини. Мој муж је био два-три пута код тог тужиоца, молио их да то преправе, да то склоне, да нам прави непријатности, међутим, то је тако већ годинама, три-четири године стоји тако - наводи Јовановићева.

Миљан Јовановић је напустио тзв. косовску полицијску службу 5. новембра прошле године, када су то учинили и сви Срби са севера КиМ.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (1)

ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)