НЕВЕНА ЂУРИЋ: Никада Бошко Обрадовић неће изаћи из вртлога својих бесмислица и лажи

Новости онлине

27. 03. 2023. у 12:56

ПОТПРЕДСЕДНИЦА Главног одбора Српске напредне странке Невена Ђурић говорила је данас о лидеру Двери Бошку Обрадовићу, и истакла је да су "таквим политичким промашајима као што је Обрадовић и његовој антисрпској дружини једина тема увек и свуда Александар Вучић".

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Никада Бошко Обрадовић неће изаћи из вртлога својих бесмислица и лажи

Фото: СНС

- Никада Бошко неће изаћи из вртлога својих бесмислица и лажи. Помислио је да ће блокаде Србије, протесте, дивљање, лажи и спинове понудити грађанима као своју "политику" и алтернативу државној политици председника Александра Вучића. Рекао је Бошко Љотић, још 2005. године, шта мисли по питању наше јужне српске покрајине - Косово и Метохија су назависни - истакла је Невена Ђурић.

Она додаје да је Обрадовић данас "обрнуо плочу", зато што је таква директива стигла од ментора и спонзора.

- Да ли заиста мисле да ће било ко поверовати у то да су: Бошко, његова Виола коју промовише као једног од најближих сарадника, ДСС која је пустила из затвора Куртија и 1800 других крволока УЧК, па су након тога сви заједно ћутали на погром 2004. године, и разбежали се 2008. када је тзв. Косово прогласило независност, "борци" за очување наших виталних државних и националних интереса? Гадно су се преварили! Сви заједно! Био је Бошко и са ДС и са ДСС - баш у периоду када су заједно радили све супротно интересима Србије! Додуше, има и неких разлика: једни су га финансирали из Колубаре, а други из разних министарстава. Са неподношљивом лакоћом неодговорности антисрпска дружина говори шта год им на памет падне - каже Ђурићева.

Потпредседница ГО СНС каже и да нема никакве дилеме - да су на власти Обрадовић и његови савезници, све би прихватили, продали и предали.

- Зато је њима Александар Вучић једина мета и силно желе његову оставку! Зато што је његов став јасан и непоколебљив! Зато што је у немогућим условима успео да задржи наше чврсте позиције на црвеним линијама, изборио се за то да не прихватимо ништа од онога што смо рекли да нећемо да прихватимо, али да уз то сада постоји јасна обавеза да се формира Заједница српских општина. Зато што ради у интересу Србије и нашег народа! И јуче им је рекао Александар Вучић - да има пакт са грађанима Србије и да само њима одговара - каже она, и закључује:

- Онако како Бошко и његова екипа лажних родољуба баш никада није чинила, нити им је то падало на памет. Али зато нашим грађанима не пада на памет да Србију повере лицемеру и лажову какав је Бошко и какви су његови сарадници. Јер народ најбоље зна да би нас продали све - а да не трепну!

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋ - Нећу признати тзв. Косово

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (327)

ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)