О ЧЕМУ СУ ЈУЧЕ РАЗГОВАРАЛИ ВУЧИЋ И ОРБАН: Председник Србије открио детаље са састанка

Novosti online

26. 03. 2023. у 11:02

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је о састанку са мађарским премијером Виктором Орбаном који је јуче одржан у Београду.

О ЧЕМУ СУ ЈУЧЕ РАЗГОВАРАЛИ ВУЧИЋ И ОРБАН: Председник Србије открио детаље са састанка

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- А што се тиче разговора са Орбаном, отворили смо један стратешки дијалог, и очекујем да направимо један нови орган, на састанку где ће бити и Каталин Новак, и ја, и целе Владе. Да направимо један стратешки савет, да сарађујемо и по питању тероризма, војске, да сарађујемо у свим областима. Они су нам сада пети трговински партнер, драматично расте. То говори о великим улагањима, и као што је Орбан јуче рекао, наши односи су сада на највишем историјском нивоу. За то су заслужни грађани Србије, и Срби и Мађари, и Иштван Пастор, али и ми и Орбан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (292)

НЕМА ПРЕДАЈЕ! Читава престоница се сакрила због невремена, али не и ова девојка - она је имала јако важан задатак (ВИДЕО)