О ЧЕМУ СУ ЈУЧЕ РАЗГОВАРАЛИ ВУЧИЋ И ОРБАН: Председник Србије открио детаље са састанка

Novosti online

26. 03. 2023. у 11:02

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је о састанку са мађарским премијером Виктором Орбаном који је јуче одржан у Београду.

О ЧЕМУ СУ ЈУЧЕ РАЗГОВАРАЛИ ВУЧИЋ И ОРБАН: Председник Србије открио детаље са састанка

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- А што се тиче разговора са Орбаном, отворили смо један стратешки дијалог, и очекујем да направимо један нови орган, на састанку где ће бити и Каталин Новак, и ја, и целе Владе. Да направимо један стратешки савет, да сарађујемо и по питању тероризма, војске, да сарађујемо у свим областима. Они су нам сада пети трговински партнер, драматично расте. То говори о великим улагањима, и као што је Орбан јуче рекао, наши односи су сада на највишем историјском нивоу. За то су заслужни грађани Србије, и Срби и Мађари, и Иштван Пастор, али и ми и Орбан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (292)

ДОВЕЛИ АРЕНУ У ЗАГРЕБУ ДО УСИЈАЊА: Саша Матић и Милица Павловић запевали заједно - певач прекинуо одмор да би гостовао на концерту (ВИДЕО)