ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је о састанку са мађарским премијером Виктором Орбаном који је јуче одржан у Београду.

Коментари (292)

aca

26.03.2023. 11:35

Ovo je dobra vest jer uspostavljanje strateškog dijaloga i saradnje između Srbije i Mađarske može da dovede do koristi u različitim oblastima, kao što su terorizam i trgovina, što će pomoći u jačanju stabilnosti u regionu.

Petar

26.03.2023. 12:58

Sastanku između predsednika Srbije i premijera Mađarske predstavlja pozitivan razvoj u odnosima dve zemlje. Činjenica da su Vučić i Orban razgovarali o unapređenju ekonomskih i političkih odnosa, kao i podršci Mađarske evropskom putu Srbije, predstavlja značajan korak napred ka jačanju saradnje i stabilnosti u regionu. Takođe, ova vest ukazuje na važnost očuvanja teritorijalnog integriteta Srbije, što je od ključne važnosti za stabilnost celog regiona. Poziv Viktora Orbana da poseti Srbiju predstavlja još jedan korak ka daljem jačanju odnosa između dve zemlje. Sve u svemu, ova vest predstavlja pozitivan signal za budućnost odnosa Srbije i Mađarske.

Tamara

26.03.2023. 22:45

Ne sećam se kada je Srbija imala bolje odnose sa Mađarskom nego što je u poslednjih par godina, naravno zahvaljujući našem predsednika Vučiću! Mnogo je pozitivnih istorijskih veza između Mađara i Srba.

Borko

26.03.2023. 23:00

Ni sa jednom zemljom nemamo takve odnose, kao sa Mađarskom. Dobar dogovor su Orban i Vučić dogovorili , rezultete ćemo videti uskoro. Dogovor između dve vlade o saradnji u raznim oblastima biće osnova da saradnju dignemo na još viši nivo.