"ДА СЕ ЈЕДИНСТВЕНО БОРИМО ЗА НАШУ СРБИЈУ" Председник Вучић послао снажну поруку (ВИДЕО)

Новости Онлајн

25. 03. 2023. у 16:20

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се јуче народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године.

ДА СЕ ЈЕДИНСТВЕНО БОРИМО ЗА НАШУ СРБИЈУ Председник Вучић послао снажну поруку (ВИДЕО)

Фото: РТС

– Погредајте пре само 10, 12 година, па ми нисмо смели да обележавамо да однесемо један венац, два цвета 24. марта. Реч да кажемо нисмо смели. Нисмо смели ово да назовемо агресијом иако по свим нормама међународног јавног права класична и то најгора врста агресије је извршена против наше земље. Почели смо земљу да подижемо – изјавио је председник и додао:

– Наша земља више није на зачељу у региону. Наша земља је прва по свим економским параметрима, наша земља расте и гради највише ауто-путева, пруга, научних и технолошких центара. Наша земља има најмању стопу незапослености, али наша земља је почела да се сећа, да обележавамо страдање нашег народа у Јасеновцу, да обележавамо страдање наших војника на Кошарама, да обележавамо страдање нашег народа у НАТО агресији, да заједнички установимо датум српског јединства 15. септембар – рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (286)

ТЕНИСКИ ШОК НА РОЛАН ГАРОСУ: Данил Медведев пакује кофере и иде кући!