"МИСЛИЛИ СТЕ - НАУЧИЋЕМО ИХ ПАМЕТИ" Вучић поручио - "И даље постоји један мали пркосни народ у срцу Европе који не да на себе и своју земљу"

Новости онлајн

24. 03. 2023. у 19:45

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године.

МИСЛИЛИ СТЕ - НАУЧИЋЕМО ИХ ПАМЕТИ Вучић поручио - И даље постоји један мали пркосни народ у срцу Европе који не да на себе и своју земљу

Фото: РТС

- Мислили сте научићемо их памети. Кидали сте нам део тела све време. Јел сте нас научили памети? Ја вам кажем: Нисте. Поносни и пркосни српски дух ломили сте и ломили и никада га нисте сломили и никада га нећете сломити. И данас када нас притискате, када тражите да дамо оправдање за све оно што сте неоправдано учинили овој земљи, када тражите од нас да се сагласимо са тим да и нисте тако страшно погрешили када сте те злочине над овим народом чинили, говорите нам и говорите: Па, гледајте у будућност. Хоћемо, гледамо у будућност, зато имамо мир и чувамо мир и зато нећемо да имамо сукобе ни са Албанцима, ни са Бошњацима, ни са Хрватима ни са било ким ни са вама великим и моћним, вас 19 на једнога. Џентлменски, фер, онако како само ви умете и онда се чудите зашто и даље постоји један мали пркосни народ у срцу Европе који не да на себе и чува своју земљу - поручио је председник. 

Фото: РТС

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (281)

НАЈСРЕЋНИЈИ ЗНАК ХОРОСКОПА У ЈУЛУ 2024! Изненадна зарада, нова некретнина и прави избор љубави