ПОНОШ ЈЕ ХТЕО ДА БУДЕ ВЕЛИКИ ДОМОЉУБ Вучић: Хрватски држављанин је имао прилику да ме смени, али је добио милион и по гласова мање

Novosti online

19. 03. 2023. у 11:54

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорећи о Поношевом тексту за опозиционе медије каже да су споразуми потписивани у Поношево време.

ПОНОШ ЈЕ ХТЕО ДА БУДЕ ВЕЛИКИ ДОМОЉУБ Вучић: Хрватски држављанин је имао прилику да ме смени, али је добио милион и по гласова мање

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

- Онда када је уништавао војску, и када је узимао хрватски пасош. Пошто се стидео своје војске, па је хтео да буде велики домољуб. Нажалост, нисам много преговарао, него сам се борио за папир који је бољи него што смо могли да очекујемо. Ми се готово никада не осмехујемо када се враћамо, ноћас у авиону смо се смејали. Петар је увек у посту, али сам га натерао да поједе комад гибанице - каже Вучић.

Он додаје да "стручњаци" који немају ниједну бригу, немају ни знања ни енергије.

- Једино што је тај хрватски држављанин рекао, да је Шолц-Макрон план добар, али да Вучић није добар. Некоме наређују амбасаде, а некоме народ. Ја радим за народ, а они за неког другог. Па победи ме на изборима. Милион и петсто хиљада гласова мање си имао у првом кругу. И то иако сте крали гласове са Косова, у договору са Куртијевим режимом. Ајде једном будите фер према себи и својој деци. Вратиће они. Један Француз и један овај, један онај, они ће да се бију са неким, пошто су војску већ уништили - каже председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (45)

ЉУБАВ КАО НА ФИЛМУ: Милан Бабић преминуо је у фотељи од туге за супругом Радмилом