ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Одувек су Ђиласу еври били дражи од државе

Новости онлајн

04. 03. 2023. у 19:18

МИЛОШ Терзић, члан Председништва Српске напредне странке, огласио се саопштењем поводом последњих навода Драгана Ђиласа.

ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Одувек су Ђиласу еври били дражи од државе

Фото: Српска напредна странка

"Познато је да највећи лопов и синоним за корупцију у Србији, сопствене интересе ставља на прво место и то на уштрб интереса српске државе. Тако је и овај пут. Девизни милионер који је српском народу скинуо кожу с леђа у покушају да прикрије очајне поступке претходне власти по питању Косова и Метохије посеже манипулативним методама и бесрамним лажима. Одувек су му еври били дражи од државе, а газде са Запада од сопственог народа па тако и сада просипа бесмислице.

Александар Вучић се те 1999. године здушно противио потписивању ВТС у Куманову, док је његова ДС истог дана саопштењем захтевала потписивање тог споразума, да би недуго након тога слагали наш народ да је Косова демократско питање и да ће након пада Милошевића бити решено у складу са српским интересима.

И наравно како то бива код Ђиласа и одурног ДС-а догодило се све супротно. Спровели су пљачкашке приватизације, изручили Хагу све српске јунаке који су се борили на Косову и Метохији, немо посматрали погром 2004. године и реаговали једним "оштрим" саопштењем док су Албанци самопроглашавали независност наше јужне покрајине. И то лопужама из бившег режима није било довољно, већ су изместили преговоре из УН на терен ЕУ чиме су нам знатно отежали маневарски простор у тој борби.

Поред тога срамно су вређали и национално достојанство српског народа извињавајући се свима и свакоме за нешто што Срби никада нису урадили. Све то зарад личног интереса и бесомучног богаћења Драгана Ђиласа на рачун српског народа. Колики је то лопов био најбоље илуструје чувени извештај Верице Бараћ који јасно показује да му је новац био једини циљ, а да га је за Косово и Метохију и наш народ увек било баш брига. Резултат његове лоповске политике огледа се у броју од 700.000 људи који су остали на улици и без посла.

Кукао је Ђилас и цела политичка врхушка ДС-а по страним амбасадама 2008. године да се одложи самопроглашење независности "Косова" како би себи обезбедили још четири године пљачке и додатно време да народне паре пребаце на рачуне широм света. Од тих пара Ђилас сада финансира тајкунске медије који се утркују у изливима мржње према Вучићу и члановима његове породице. Све са циљем да сруше Србију, не би ли их странци поново насилно довели на власт. Притисци које тренутно трпе Србија и Вучић не би трајали 15 минута да се Ђилас ишта пита везано за Косово и Метохију.

Управо је најлицемерније када Драган Ђилас који је Србе са севера Косова и Метохије називао криминалцима и који се обогатио на муци и несрећи овог народа уопште говори о нашем најважнијем националном питању. Најбоље би му било да ћути, јер народ никада неће заборавити сва непочинства које је проузроковало досовско и његово лудило.

Зауставио је Вучић њихове умоболне планове и заштитио Србију од лопова попут Драгана Ђиласа, а Срби са Косова и Метохије данас врло добро знају ко се бори за њих и ко одговорно и ефикасно брани српске интересе у сваком смислу те речи.

Одбраниће Вучић интерес Србије, док чланство тзв. Косова у УН не долази у обзир као ни признање. У сваком случају они који су и економски и политички уништавали Србију, завили је у црно и покрали, попут Ђиласа никада се више ништа неће питати везано за витална државна питања, јер Србија то не да!", навео је Терзић у саопштењу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (106)

ПИТАЛИ СУ САРАЈЛИЈЕ ШТА МИСЛЕ О НЕЛЕТУ: Одговори ће вас можда изненадити: Нико га није одавде отерао