ПЛАН ЈЕ БИО ДА МЕ ОПТУЖЕ ЗА ИЗДАЈУ: Вучић открио позадину хаоса у парламенту - "Заказали су велике демонстрације у упад у Скупштину"

Новости онлајн

07. 02. 2023. у 18:41

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостује у Националном дневнику на Телевизији Пинк. Председник је говорио о седници о Косову и Метохији која је подржана прошле недеље у парламенту.

ПЛАН ЈЕ БИО ДА МЕ ОПТУЖЕ ЗА ИЗДАЈУ: Вучић открио позадину хаоса у парламенту - Заказали су велике демонстрације у упад у Скупштину

Фото: Принтсцреен/ТВ Пинк

Председник је рекао да је у Скупштини говорио о КиМ и да су људи могли да виде ко је на озбиљан начин приступио тој теми, а ко није.

- Само сам се надао да ће барем моћи да подигну руку и притисну тастер, који ће бити исти барем по тој важној теми. Али, од када сам видео да смо на референдуму могли да одбијемо независно правосуђе, и шириле су се лажи и теорије завере, више ништа не може да ме изненади. Лично сам уложио много енергије и труда, и одговарао на сва питања.

Вучић истиче да се трудио да буде рационалан и истакне важност мира, као и да се боримо да дођемо до решења, док су неки други искористили прилику да изнесу најтеже оптужбе.

- Оно што је мене изненадило је што сам видео да је то било припремано. То неком политичком лаику може да изгледа као спонтано. Сигуран сам да је било испланирано. План је био да ме оптуже за издају, а да ми не дозволе после да одговорим. Они су око 15 сати заказивали велике демонстрације, и да упадну потом у Скупштину. Нису очекивали да ће неко бити довољно упоран.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

У БЛИЗИНИ православне цркве у Винковцима пронађена је језива фотографија на којој је написано "Serbian family tree" (српско породично стабло), а на којој су нацртани лешеви обешени о дрво, саопштила је Драгана Јецков из СДСС-а у Сабору.

22. 03. 2023. у 12:24

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (180)

РУСИ РАСПОРЕЂУЈУ УБИТАЧНЕ РАКЕТЕ НА ОСТРВУ: Јачају снаге усмерене на верног америчког савезника, огласио се Шојгу