МАЛОВИЋ: "Пружам пуну подршку председнику Вучићу у свим његовим одлукама"

Новости онлајн

06. 02. 2023. у 18:59

ПОВОДОМ најаве председника СНС Александра Вучића да је спреман и за одлазак у опозицију, али да неће трпети флертовање Социјалистичке партије Србије, као ни мешетарење појединаца у сопственим редовима огласио се и Бранислав Маловић, члан Председнишва СНС.

МАЛОВИЋ: Пружам пуну подршку председнику Вучићу у свим његовим одлукама

фото В Митрић

- Пружам пуну подршку председнику Вучићу у свим његовим одлукама. Следићемо као и до сада његову политику - политику самосталне, суверене и јаке Србије, па макар нас и одвела у опозицију, које се изгледа највише плаше наши коалициони партнери, али и одређени број наших функционера. 

Нас, господо из СПС, ваше ћутање и кокетирање није изненадило и зато вас никада нисмо ни желели за коалиционе партнере у највећем делу Колубарско-Мачванског округа.

Исто важи и за функционере из наших редова, за оне који годинама ћуте на све нападе на Србију и председника Вучића што највише говори о њима.

Подсећам функционере Странке који калкулишу и уживају у својим позицијама да Странка врло добро зна ко су “математичари” у нашим редовима и да је коначно дошао политички крај онима који би мењали име и боје странке само зарад позиција на власти. 

Свим оданим страначким саборцима поручујем да нам следи велика борба, али на челу са председником Вучићем предаја за нас није опција, и по ко зна који пут народ ће на изборима рећи своје - Победиће Вучић и победиће Србија! - наводи Маловић.

БОНУС ВИДЕО: 

ГЛИШИЋ: Посланици и одборници странке Заветници прешли у СНС

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (97)

О ОВОМЕ ЋЕ СЕ ПРИЧАТИ: Чола постао тиктокер - видите прву објаву