ИЗ "ЗАВЕТНИКА" ПРЕШЛИ У СНС, НЕЗАДОВОЉНИ ЗБОГ ЛАЖИ: Посланик и група одборника у Скупштини Града Београда променили табор

М. Ш.

04. 02. 2023. у 06:00

ПРЕДСЕДНИК Извршног одбора напредњака Дарко Глишић, на јучерашњој конференцији за новинаре, представио је нове чланове СНС који су напустили "Заветнике", незадовољни њиховом политиком и инцидентима на седници Скупштине Србије пре два дана.

ИЗ ЗАВЕТНИКА ПРЕШЛИ У СНС, НЕЗАДОВОЉНИ ЗБОГ ЛАЖИ: Посланик и група одборника у Скупштини Града Београда променили табор

Фото Танјуг

У СНС су прешли одборници у Скупштини града Београда Стефан Јовановић, Марија Вукмировић, Бојана Сладојевић, као и народни посланик Драган Стојановић.

Глишић је на конференцији за новинаре рекао да су они с њим контактирали, изразили жељу да буду део СНС, уз објашњење да та странка има озбиљност и одговорност за све своје поступке:

- Њима је доста лажи и обмана и кабадахијског понашања Милице Ђурђевић Стаменковски и њеног супруга Стефана, а оно што је она пре два дана радила са групом својих истомишљеника, њихову одлуку је убрзало и учинило много лакшом.

Говорећи о председници "Заветника", Стефан Јовановић је изјавио да је она "маркетиншка марионета свог супруга":

- Самовољно доноси све одлуке у вези са будућношћу странке, не поштујући изабране органе, нити вољу чланова. Они на перфидан начин обмањују све грађане Србије и чланове своје странке, јер је њихова борба за истински патриотизам само параван борби за личне интересе и политикантску добит.

Глишић је навео и да напредњаци пружају пуну подршку председнику Србије и лидеру СНС Александру Вучићу у борби за очување највећих националних интереса земље, као што су мир, стабилност, очување КиМ и српског народа на том простору:

- Пре два дана видели смо и како се руши Србија у режији Бошка Обрадовића, Милоша Јовановића и Милице Ђурђевић Стаменковски.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (79)

О ОВОМЕ ЋЕ СЕ ПРИЧАТИ: Чола постао тиктокер - видите прву објаву