"БЕСКРАЈНО ПОНОСНА НА ШЕФА НАШЕ ДРЖАВЕ" Брнабић: Србија је данас другачија земља, паметнија и разборитија и колико има одговорнију политику

Novosti online

03. 02. 2023. у 19:35

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић истакла је колико је Србија данас, захваљујући председнику Вучићу, другачија земља, колико паметнија и разборитија и колико има одговорнију политику.

БЕСКРАЈНО ПОНОСНА НА ШЕФА НАШЕ ДРЖАВЕ Брнабић: Србија је данас другачија земља, паметнија и разборитија и колико има одговорнију политику

Фото Танјуг

 - Треба послушати обраћање председника народном посланику Шаипу Камберију, и њихову размену мишљења. Тих неколико минута показује колико је Србија данас другачија земља, колико паметнија и разборитија и колико има одговорнију политику. Бескрајно поносна на шефа наше државе - написала је премијерка на Твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (55)

ЛЕОПАРДИ СУ ПРЕСКУПИ, ТО НИЈЕ ЧУДЕСНО ОРУЖЈЕ: Чешки генерал о украјинским тенковима - Подсетио на турску катастрофу