ЈЕДАН АЛБАНАЦ ГА ЈЕ ДРЖАО, А ДРУГИ УБАДАО НОЖЕМ: Отац открио како су покушали да убију српског младића Бобана Ђузића (19)

Novosti online

03. 02. 2023. у 17:30

ПОЛИЦИЈА је привела Албанце који су покушали да убију српског младића Бобана Ђузића (19) и ранили га ножем док је шетао пса, преноси РТВ Плус.

ЈЕДАН АЛБАНАЦ ГА ЈЕ ДРЖАО, А ДРУГИ УБАДАО НОЖЕМ: Отац открио како су покушали да убију српског младића Бобана Ђузића (19)

Новости

- Дете је шетало пса. На путу кући они су га напали. Овај од 46 година га је држао, а други га убо ножем. Две ране има - каже отац.

Након указане хитне помоћи у амбуланти у Врбовцу хоспитализован је око 14 часова у болници у Пасјану.

. Бојан је повређен ножем у пределу горњег дела лопатице. Након пријема, пацијент је хируршки обрађен, заустављено је крварење и урађена рендген и ултразвучна дијагностика. Примљен је на одељење и тренутно је ван животне опасности . каже дежурни лекар у Здравственом центру Гњилане др Бојан Ђорић.

Бобан је и раније имао проблема са локалним Албанцима, али никад није био нападнут ножем.

- Нисмо ни први, ни последњи. У нашем селу се чести индиценти, увек настрадају српски дечаци. Ово је јадно - каже Бобанова мајка Јасмина.

Могила је мултиетничко место у близини Клокота, у Косовском Поморављу, у којем данас живе Срби у седамдесетак кућа, док је Албанаца двоструко више.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

РИВАЛИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Новак Ђоковић запрепастио конкуренцију (ВИДЕО)