ПРЕМИЈЕРКА ОДГОВОРИЛА БОШКУ ОБРАДОВИЋУ: Вас "патриоте" су у Скупштину угуравали Пајтић, Чеда и Тадић - уз западне амбасадоре

Новости онлине

01. 02. 2023. у 19:37

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић подсетила је данас лидера Двери Бошка Обрадовића да је управо са Драганом Ђиласом, ког је данас "прозвао" на Твитеру, потписивао "Уговор са народом" у коме Косово и Метохија нису били ни помињани.

ПРЕМИЈЕРКА ОДГОВОРИЛА БОШКУ ОБРАДОВИЋУ: Вас патриоте су у Скупштину угуравали Пајтић, Чеда и Тадић - уз западне амбасадоре

Фото: Танјуг/Сава Радовановић/Слободан Миљевић

Обрадовић је раније данас на Твитеру тврдио да власт "напада искључиво патриотску опозицију".

- Да ли сте чули некога из власти да напада Вука Драшковића или Чеду када се залажу за потписивање француско-немачког ултиматума, или Ђиласа који је за увођење санкција Русији? Ма какви! Власт напада искључиво нас из патриотске опозиције који смо против тога. Занимљиво, зар не - написао је лидер Двери.

Премијерка је потом одговорила да су управо "патриоте" у Скупштину угуравали представници опозиције уз западне амбасадоре.

- О вашем "патриотизму" најбоље сведочи то да сте са истим тим Ђиласом потписивали "Уговор са народом" у ком ни једне речи није било о Косову, а не тако давно, вас "патриоте" су у Скупштину угуравали Пајтић, Чеда и Тадић уз западне амбасадоре. Ви сте коалиција. Коалиција за власт - истакла је премијерка Ана Брнабић.

БОНУС ВИДЕО: ШТА СУ ЈЕДНИ О ДРУГИМА ГОВОРИЛИ - Милош Јовановић и Милица Ђурђевић Стаменовски у клинчу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (59)