АЛБАНЦИ ШИРЕ ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ И ЛАЖНЕ ВЕСТИ: Сељими тврди да "српске службе планирају да убију Дика Мартија"

Novosti online

30. 01. 2023. у 18:17

САВЕТНИК премијерке за спољну политику Никола Стојановић реаговао је на Твитеру на тврдње албанског политичара Петрит Сељими да "швајцарска федерална полиција и даље штити бившег тужиоца Дика Мартија након што је разоткривена мутна завера да српска обавештајна служба планира да га убије и окриви Албанце за гнусни злочин".

АЛБАНЦИ ШИРЕ ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ И ЛАЖНЕ ВЕСТИ: Сељими тврди да српске службе планирају да убију Дика Мартија

Фото Танјуг

- Дезинформације. Брза реакција полиције Србије разбила је сваку сумњу о завери из Србије. Уложени су велики напори и успостављена добра сарадња са швајцарском полицијом како би се заштитио живот и безбедност господина Дика Мартија - написао је Стојановић као одговор на Сељимијев твит.

За такву особу која је била довољно храбра да открије тешка кршења људских права на Косову* од стране ОВК, укључујући и гнусни злочин недозвољене трговине људским органима етничких Срба - најмање што можемо да учинимо је да обезбедимо да се живот господина Мартија врати у нормалу, навео је Стојановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (3)

О ОВОМЕ ЋЕ СЕ ПРИЧАТИ: Чола постао тиктокер - видите прву објаву