ЈОШ ЈЕДНОМ СМО ДАНАС ПОСВЕДОЧИЛИ ЛЕТЕЋЕМ ЦИРКУСУ ОПОЗИЦИЈЕ: Петковић реаговао на срамне прозивке на рачун председника Вучића

Novosti online

28. 01. 2023. у 16:54

ДР Петар Петковић, члан Председништва Српске напредне странке, реговао је на окупљање и срамне прозивке опозиције на рачун председника Александра Вучића.

ЈОШ ЈЕДНОМ СМО ДАНАС ПОСВЕДОЧИЛИ ЛЕТЕЋЕМ ЦИРКУСУ ОПОЗИЦИЈЕ: Петковић реаговао на срамне прозивке на рачун председника Вучића

фото Канцеларија за КиМ

 - Још једном смо данас посведочили летећем циркусу опозиције која уместо озбиљне расправе о Косову и Метохији која би се водила у институцијама жели представу и публицитет пред камерама и то на улици.

Још једном су данас Јовановић, Обрадовић, Стаменковски и њихови посилни показали безидејност и нулти осећај за живот и проблеме српског народа на Косову и Метохији, као и потпуно одсуство одговорности када је реч о најважнијем државном и националном питању.

Иако их је Александар Вучић позвао на консултације и разговоре о Косову и Метохији, они су то уз хуку и буку одбили да би само неколико дана касније дошли да протестују испред Председништва у ком нису желели да разговарају, али желе да праве представе за камере?

Идемо даље. Затражили су седницу Скупштине о Косову и Метохији на којој би расправљали о ситуацији у нашој јужној покрајини и најновијим притисцима на Београд. Када је седница заказана и то већ за следећу недељу, поново су изабрали улицу уместо инситуције па организовали протест и пре заседања Народне скупштине Републике Србије?

Толико о њиховом поштовању ове важне државне институције, у којој више времена проводе по ресторанима и кулоарима него на заседањима и расправи.

Из свега наведеног јасно је да српска опозиција не жели да се бави проблемима и животом нашег народа на Косову и Метохији већ жели да њихове проблеме по ко зна који пут искористе за напад на Александра Вучића и покушај његовог рушења на улици, јер на изборима немају апсолутно никакве шансе. И то га су итекако свесни! - наводи се у саопштењу Петра Петковића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (81)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер