ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ИЗВЕСТИОЦУ ЕП: Билчик није осетио забринутост због умало убијене српске деце на КиМ, али зато смета Вулин

Novosti online

24. 01. 2023. у 15:21

ПОКРЕТ социјалиста реаговао је на извештај о Србији Владимира Билчика, известиоца ЕП, у коме је, између осталог, Билчик написао да је забринут због именовања Александра Вулина на чело БИА.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ИЗВЕСТИОЦУ ЕП: Билчик није осетио забринутост због умало убијене српске деце на КиМ, али зато смета Вулин

Владимир Билчик / Фото Танјуг

- Владимир Билчик је у свом нацрту извештаја о Србији изразио низ жаљења због тога што је Србија слободна и независна земља, због тога што самостално води своју спољну политику и не уведи санкције својим пријатељима. Баш као што не воли да види независну Србију, исто тако, Билчик, не воли да види Србе на челу српских институција који су лојални само својој држави, народу и председнику, отуда лежи и сва забринутост Билчика због именовања Вулина на чело БИА - наводе из Покрета социјалиста.

- Смета Вулин на челу Безбедносно-информативне агенције зато што није сарадник нити једне стране службе и зато што чува и штити позиције Србије, а не неких других земаља.

Ако је Билчик због тога забринут, нека је, српски народ није. Такође, нешто нисмо видели у овом исцрпном Билчиковом извештају да је забринут због српског народа на Косову и Метохији, нешто нисмо видели да је забринут због тога што су Шиптари умало убили српску децу на Бадњи дан само зато што су Срби - додаје се даље у саопштењу Покрета социјалиста.

- И добро је да смо још једном имали прилику да се уверимо да српски народ никог не занима, али да смета српска самосталност и српске патриоте попут Александра Вулина.

Нека мрзитељи и независне Србије и Александра Вулина раде свој посао, а Вулин ће се,  као и увек до сада, борити за своју земљу - поручили су у Покрету социјалиста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (1)

НИКОЛ КИДМАН СВАКЕ ГОДИНЕ ИСПОШТУЈЕ КРСНУ СЛАВУ: Интимни тренуци - никада нећете погодити код ког нашег глумца редовно долази