ЈЕДНИ СЕ БОРЕ ЗА ГОЛИ ЖИВОТ, ДРУГИ ЗА ПОЛИТИЧКЕ ПОЕНЕ: Одржан "протест" и у Косовској Митровици, окупиле се 43 особе

Новости онлине

08. 01. 2023. у 14:00

ХИЉАДЕ Срба данас су протестом у Штрпцу изразили своје незадовољство због албанског терора и покушаја убиства дечака Стефана Стојановића (11) и његовог рођака Милоша Стојановића (21).

ЈЕДНИ СЕ БОРЕ ЗА ГОЛИ ЖИВОТ, ДРУГИ ЗА ПОЛИТИЧКЕ ПОЕНЕ: Одржан протест и у Косовској Митровици, окупиле се 43 особе

Фото: Новости

Истовремено, у Косовској Митровици је одржан други скуп, у организацији Народне странке Вука Јеремића, Двери и других опозиционих странака, на ком су се окупиле 43 особе. Они су протестовали против Српске листе и председника Александра Вучића.

Фото: Новости

Подсећамо, припадник КБС Азем Куртај пуцао је у Стефана Стојановића (11) и његовог рођака Милоша Стојановића (21) у Штрпцу.

Народ из свих делова Косова и Метохије је дошао у Штрпце како би пружили подршку малим јунацима. 

Фото: Новости

На транспарентима које су носили писало је "Курти, децу ти нећемо опростити!", "Стефане, срце српско јуначко!", "Пуцањ у Стефана и Милоша је пуцањ у срце Србије!", "Европо, за шта су наша деца крива?!"...

Окупљенима су се обратили Хуанита Рачићевић, супруга Димитрија Рачићевића који је ухапшен прошле године, Стојан Маринковић, директор школе коју похађа мали Стефан, председник Српске листе Горан Ракић, и Далибор Јевтић, председник општине Штрпце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (127)

Људи највише памте Срећне људе, а ја од те улоге нисам зарадио НИШТА