ХОЋЕ ЛИ ИКО РЕАГОВАТИ НА ОВО ШЕГАЧЕЊЕ СА БРИСЕЛСКИМ СПОРАЗУМОМ?! Петковић о последњој провокацији Куртија (ФОТО)

Новости онлине

09. 12. 2022. у 15:52

-Хоће ли ико из ЕУ да реагује на овакво Куртијево шегачење са Бриселским споразумом и правима Срба, написао је Петар Петковић реагујући на последњу провокацију Аљбина Куртија.

ХОЋЕ ЛИ ИКО РЕАГОВАТИ НА ОВО ШЕГАЧЕЊЕ СА БРИСЕЛСКИМ СПОРАЗУМОМ?! Петковић о последњој провокацији Куртија (ФОТО)

Фото: АП/Танјуг

- Курти не само да неће да формира ЗСО, већ сад говори да је то детињаст захтев Београда и тиме се најотвореније руга српском народу, али и Бриселском споразуму, показујући бахато да нико не може да га натера да поштује преузете обавезе.

Хоће ли ико из ЕУ да реагује на овакво Куртијево шегачење са Бриселским споразумом и правима Срба?!

Јасно је да су за Куртија заштита живота и права Срба детињсти захтеви, па зато није ни чудо што је јуче Росу полиција малтретирала децу у вртићу у Лепосавићу, породицу Петровић у Великој Хочи, а затим и цео град Косовску Митровицу коју су дугим цевима покушали да блокирају и окупирају!

Подсетимо, тзв. премијер владе привремених институција Косова Аљбин Курти изјавио је да је захтев Србије да Косово оснује Заједницу српских општина "детињаст", преноси Газета експрес.

"Не можете постављати детињасте захтеве у дијалогу. Београд то ради. То значи да желим ово за себе. Не можеш постављати детињасте захтеве, ја желим, а не гледам шта ти желиш. Дакле, морате замислити шта ће се десити ако се иста ствар догоди и вама. То увек треба тако представљати, јер је то још један начин да се мало дуже разради реципроцитет као здрав принцип добросуседских односа", рекао је Курти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини