"ГДЕ ТО ИМА ДА ПРЕДСЕДНИКУ ПСУЈУ МАЈКУ?" Вучић: Tакав случај демократије не постоји нигде

Novosti online

02. 12. 2022. у 12:50

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић, обраћајући се након састанка са европским комесаром Оливером Вархељијем, упитао је комесара ЕУ да ли у Европи постоји негде да се у медијима псује мајка председнику републике.

ГДЕ ТО ИМА ДА ПРЕДСЕДНИКУ ПСУЈУ МАЈКУ? Вучић: Tакав случај демократије не постоји нигде

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

- Кад смо код медијских стратегија - јесте ли чули то, Оливере? Да ли то има негде у Европи? Пошто код нас нема довољно демократије, довољно слобода, осим да председнику псују мајку, осим што га три године оптужују да је учествовао у неком криминалу за који се докаже судски да појма није имао, па нит извини. Па само да питам ко мери врсте слобода у Србији, те вас молим да ми пошаљете у току дана где то још има да неко псује мајку председнику републике у Европи, да идем у ту земљу, да видим те слободе и да уживам у таквим слободама. Где то још има осим у Србији? Код нас је демократија узнапредовала, али ови што то прате нису забележили добро, па их позивам да мало забележе, пошто такав случај демократије не постоји нигде - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (136)

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!