СИНИША МАЛИ НА САМИТУ СВЕТСКОГ САВЕТА ЗА ПУТОВАЊА И ТУРИЗАМ: Министар финансија данас се састаје са званичницима Саудијске Арабије

Новости Онлајн

30. 11. 2022. у 09:28

ПОТПРЕДСЕДНИК Владе и министар финансија Синиша Мали почеће данас дводневну посету Краљевини Саудијској Арабији, током које ће се састати са званичницима и присуствовати самиту Светског савета за путовања и туризам.

СИНИША МАЛИ НА САМИТУ СВЕТСКОГ САВЕТА ЗА ПУТОВАЊА И ТУРИЗАМ: Министар финансија данас се састаје са званичницима Саудијске Арабије

Фото Тaнјуг

Током боравка у Ријаду, Мали ће се састати са министром туризма Краљевине Саудијске Арабије Ахмедом ел Хатибом, министром финансија Мохамедом ел Џаданом, вршиоцем дужности генералног директора Саудијског фонда за развој, султаном Абдулрахманом ел Маршадом, као и са представницима Привредне коморе Саудијске Арабије.

Према најави Министарства финансија, Мали ће током посете Саудијској Арабији присуствовати 22. Глобалном самиту Светског савета за путовања и туризам (World Travel & Tourism Council Global Summit), који се одржава у Ријаду од 28. новембра до 1. децембра. Тема овогодишњег Глобалног самита је "Travel for a better future".

Саудијска Арабија је, иначе, највећи светски извозник нафте, а у другом тромесечју 2022. и више је него удвостручила увоз руског мазута.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... Стидећу се сина

МАЈКА БАКОЧЕВИЋА О СИНОВЉЕВОМ ПОСРНУЋУ: Проблеми са дрогом и дуговима... "Стидећу се сина"

КРАЈЕМ осамдесетих, глумцу Небојши Бакочевићу предвиђали су велику каријеру. Талентом и изгледом освојио је љубитеље домаће кинематографије, али и срца припадница нежнијег пола.

28. 01. 2023. у 20:02

Коментари (0)

КАД ЈЕ СЛУЧАЈ ХИТАН: Три најчешће ГРЕШКЕ којим људи угрозе пацијента - доктор који ради у Хитној саветује